×
 

Hoppa till innehållet

Studera i Gävle

Våra YH-utbildningar i Gävle ingår i vår studieform KYH Anywhere, vilket innebär att du studerar på plats hos lärcentrum – i det här fallet Lärcentrum i Gävle som är en av våra samarbetspartners.

Om lokalerna i Gävle

Lärcentrum har ett klasskök utrustat med mikrovågsugnar, kylskåp, glas, bestick och kaffemaskin. Det finns en stor ljusgård där man kan sitta och äta sin medhavda mat, men i ljusgården ligger även en restaurang som har öppet några dagar i veckan, där det finns både mackor, fika och lunch.

På lärcentrum finns både utskriftsmöjligheter och datorer att låna. Det finns tre klassrum och ett flertal grupprum som är utrustade med webbkonferensanläggningar. Det går bra att boka ett studierum om man vill studera ihop i mindre grupper, men det finns gott om studieplatser som man kan använda utan att behöva boka.

Hitta till oss i Gävle

Lärcentrum finns på Nedre Åkargatan 67A, 801 51 Gävle bakom Polhemsskolan. Det finns flera busslinjer som går hit. Kommer du med tåg så är det cirka 400 meters promenad och från Rådhuset är det 650 meter.

Personal på Lärcentrum

De som jobbar på lärcentrum kan hjälpa dig med teknisk support, bokning av studierum och annat som rör lokalerna. Du hittar dem på "Infotorget", som är det första du ser i andra änden av ljusgården, alternativt om du går förbi torget och hissarna i A-huset alldeles runt första hörnet. Vid frågor som rör din utbildning, kontakta din utbildningsledare.

YH-utbildningar i Gävle

Automationstekniker

Utbildningstyp Program

Bransch Teknik

Studieort Avesta, Gävle, Hudiksvall & Östersund

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 2 år

Start HT-24

Status Öppen för sen anmälan

Handläggare på byggnadsnämnd

Utbildningstyp Program

Bransch Samhällsbyggnad

Studieort Gävle, Hudiksvall, Malmö & Stockholm

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 2 år

Start HT-24

Status Stängd för ansökan

Vindkrafttekniker On- & Offshore

Utbildningstyp Program

Bransch Teknik

Studieort Gävle, Malmö, Norrtälje, Visby & Östersund

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 1,5 år

Start Januari 2025

Status Stängd för ansökan

Frontend Developer

Utbildningstyp Program

Bransch IT

Studieort Stockholm, Eskilstuna, Gävle, Katrineholm & Norrtälje

Studieform KYH Hybrid, KYH Anywhere

Omfattning 2 år

Start HT-24

Status Öppen för sen ansökan

  • KYH Anywhere

    KYH Anywhere är vårt erbjudande av YH-utbildningar på fler orter samtidigt. Bo där du är – bli vad du vill! Anywhere-utbildningar har mindre studiegrupper utspridda på olika orter och lärcentrum medan du har klasskamrater över hela landet. Platsbunden utbildning med livesänd undervisning för dig som vill studera till ditt drömyrke nära din hemkommun.

    Studerande som sitter tillsammans och tar del av livesänd undervisning