×
 

KYH samarbetar årligen med hundratals olika företag, organisationer, näringsliv och utbildare inom samhällsbyggnad, ekonomi, teknik och IT. Tillsammans möter vi arbetsmarknadens behov!

Samarbeta med KYH Yrkeshögskola

KYH tar fram utbildningar tillsammans med branschen för att matcha de nuvarande och framtida kompetensbehoven. Det vill säga våra partnerföretags behov av kvalificerade medarbetare.

Vi är strategiskt placerade på flera orter runt om i Sverige för att matcha nationella, regionala och lokala utbildningsbehov. Vårt helt unika utbildningskoncept KYH Anywhere ger även lokala företag möjlighet att få fram kompetens på en ort där ni bedriver er verksamhet.

Vill du vara med och skapa nästa generation inom din bransch? Fyll i vårt formulär med vilket område du vill samarbeta med oss kring. Om du har frågor kring våra samarbetsmöjlighet är du varmt välkommen att kontakta vår affärsutvecklingschef.

KYH är en viktig aktör för oss i branschen. De lyssnar av vad vi behöver, är nytänkande och hjälper oss tänka utanför ramarna.

– Peter Fredriksson, Utvecklingschef, Skanska

Fler samarbetsmöjligheter

Nätverka med våra studenter

Årligen håller vi i branschdagar där du som företag har möjlighet att delta och nätverka med våra studenter. Du har även möjlighet att besöka våra skolor och hålla i gästföreläsningar eller visa ert företag för våra studenter på ett studiebesök. Det finns olika sätt att träffa framtidens branschkollegor!

Studiebesök

Arbetar du med ett spännande projekt som ni vill visa upp på ett studiebesök är du välkommen att kontakta våra utbildningsledare utifrån vilken utbildning som passar. Våra studerande är ivriga att delta på studiebesök och det brukar vara en av de första inblickarna i deras nya karriärer.

Gästföreläsning

En gästföreläsning kan hållas som ett komplement till våra ordinarie utbildningar. Är du intresserad av att dela med dig av en specifik kompetens och vill samtidigt göra reklam för din arbetsplats? Passa på att boka in en gästföreläsning.

Bransch- och företagsdagar

Varje år håller KYH i bransch- och företagsdagar där vi bjuder in företag inom samhällsbyggnad, ekonomi, teknik och IT. Ditt företag kanske söker praktikanter och arbetstagare och då är det här ett utmärkt tillfälle att träffa potentiella kandidater. Vem vet, kanske hittar de studerande sin drömarbetsgivare?

Eventet är kostnadsfritt och vi erbjuder en utställarplats för er där ni kan informera om företaget. Här ser du våra kommande branschdagar.

Några av våra samarbetspartners

ncc logo
tyrens logo
heimstaden logo
castellum logo
afry logo
hembla logo
skanska logo
logo bravida
peab logo
geosigma logo
vinnter logo
sigma logo
entrydraft
atea logo
arthead logo
telenor
partykungen logo
inadra
digitalist logo
HiQ logo
expleo-logo
ericsson logo
consid logo
randstad logo
EY logo
aktea energy logo
paradisenergi logga
solkompaniet logo
svensk solenergi llogga
eon logga

Intresserad av att samarbeta med KYH?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!Ju mer utförligt du beskriver vad du vill samarbeta kring, desto bättre kan vi koppla ihop dig med rätt avdelning/person.

Vad vill du bli kontaktad om?
Gäller det en specifik utbildning?

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

*Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
*Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser
*Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter. Läs hela policyn!