×
 

Hoppa till innehållet

Yrkesutbildning Katrineholm

Katrineholm är en av våra Anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Våra utbildningar i Katrineholm

Processtekniker smart industri

Utbildningstyp Program

Bransch Teknik

Studieort Gällivare, Hudiksvall, Katrineholm & Norrtälje

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 1,5 år

Start Januari 2025

Status Stängd för ansökan

Frontend Developer

Utbildningstyp Program

Bransch IT

Studieort Stockholm, Eskilstuna, Gävle, Katrineholm & Norrtälje

Studieform KYH Hybrid, KYH Anywhere

Omfattning 2 år

Start HT-24

Status Öppen för ansökan

KYH Yrkeshögskola Katrineholm

Campus Viadidakt har nära till centrum med caféer, restauranger och affärer samt reseförbindelser. I Katrineholm erbjuder vi lokaler för enskilda studier eller i grupp. Vi har datorer, skrivare, programvaror, utrustning och skärmar för webbkonferens och café. Vi har pentryn och kök med kaffeautomat och såklart möjlighet att värma medhavd mat.

Hitta hit

I Katrineholm hittar du oss i Kullbergska husets vackra lokaler på Bievägen 1B, 641 46 (plan 1 och 2), ett stenkast från resecentrum. När du kliver av bussen eller tåget tar du dig ner och under järnvägstunneln och finner Campus Viadidakt på vänster sida. Det finns parkeringsplatser på båda sidor om järnvägen, i nära anslutning till lokalerna.

Campus Viadidakt finns även i närliggande Vingåker, på Storgatan 55, 643 30. I Vingåker finns vi på Åbrogården, strax intill Vingåkersån. Om du kommer med buss kan du kliva av vid hållplats Åbron. Kommer du med tåg, eller buss, till Järnvägsstationen (resecentrum) blir det en kortare promenad. Det finns såklart också parkeringsplatser på baksidan om Åbrogården.

Vi som jobbar på Campus Viadidakt

Vi som jobbar på Campus Viadidakt finns på plan 3 i Kullbergska huset i Katrineholm. Du kan komma upp och säga hej, få teknisk hjälp, beställa passerkort eller få inlogg till våra datorer. Har du frågor som rör din utbildning så ber vi dig kontakta din utbildningsledare.