×
 

Hoppa till innehållet

KYH Yrkeshögskola Avesta

Skog i Sverige

Studera i Avesta

Våra YH-utbildningar i Avesta ingår i vår studieform KYH Anywhere, vilket innebär att du studerar på plats hos lärcentrum – i det här fallet Servicepunkt Krylbo som är en av våra samarbetspartners.

Hitta till oss i Avesta

Du hittar Servicepunkt Krylbos lokaler på Stationsgatan 31A, 775 50 Krylbo. Krylbo är en tätort i Avesta kommun, beläget cirka 3 kilometer från stadskärnan. Lokalen ligger mitt emot både tågstation och busshållplats.

Det finns två klassrum och lokalen är utrustad med kyl, frys, vattenkokare, mikro och kaffebryggare. Inte långt ifrån finns även restaurang och fik.

Personal på Servicepunkt Krylbo

De som jobbar på Servicepunkt Krylbo i Avesta kan hjälpa dig vid frågor om lokalen. Om du har frågor om din YH-utbildning kontaktar du din utbildningsledare via mejl eller telefon.

YH-utbildningar i Avesta

Automationstekniker

Utbildningstyp Program

Bransch Teknik

Studieort Avesta, Gävle, Hudiksvall & Östersund

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 2 år

Start HT-24

Status Öppen för sen anmälan

Fastighetstekniker hållbar drift

Utbildningstyp Program

Bransch Samhällsbyggnad

Studieort Avesta, Norrtälje, Piteå, Ronneby & Växjö

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 2 år

Start HT-24

Status Öppen för sen anmälan

  • KYH Anywhere

    KYH Anywhere är vårt erbjudande av YH-utbildningar på fler orter samtidigt. Bo där du är – bli vad du vill! Anywhere-utbildningar har mindre studiegrupper utspridda på olika orter och lärcentrum medan du har klasskamrater över hela landet. Platsbunden utbildning med livesänd undervisning för dig som vill studera till ditt drömyrke nära din hemkommun.

    Studerande som sitter tillsammans och tar del av livesänd undervisning