×
 

Alla yrkeshögskoleutbildningar drivs av en ledningsgrupp som består av ledamöter från branschen, skolväsendet, utbildningsledaren och en studeranderepresentant från utbildningen.

Gå med i ledningsgrupp

Som medlem i en utbildnings ledningsgrupp är du rösten från branschen. Syftet är att du bland annat ska vara med och utveckla utbildningen, anta studerande och utfärda examensbevis.

Ledningsgruppsmöten

Ledningsgruppen sammanträder ungefär 4 gånger per år med olika fokusområden. De som representerar branschen har både direkt erfarenhet från rollen men kan även vara beslutsfattande chef eller HR-ansvarig. Många företag tar emot LIA-studenter och får ofta en fördel med att nätverka tidigare än andra och kan därmed göra ett snabbt urval.

"Det är en viktig roll. Här har jag möjlighet att påvisa vad som behöver förändras, justeras eller utvecklas. Jag uppskattar verkligen att jag är medlem!"

Joakim Wassberg, Arthead AB

Jag vill sitta i ledningsgrupp

Fyll i dina kontaktuppgifter här så tar vi kontakt med dig. Vänligen välj vilken utbildning det gäller så vi snabbt kan koppla ihop dig med rätt person.

Ort
Bransch
Varför vill du bli kontaktad?
Vilken utbildning gäller det?

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

*Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
*Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser
*Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter. Läs hela policyn!

OBS! För närvarande har vi problem med att en felkod skickas ut efter att formuläret är ifyllt och inskickat. Du kommer få ett meddelande som säger att dina uppgifter inte har gått iväg till oss på grund av serverfel. Detta stämmer inte, utan din intresseanmälan kommer fram till oss. Du kan bortse från felmeddelandet och stänga sidan när du har skickat in dina uppgifter så återkopplar vi till dig så snart vi kan. Vi håller på att undersöka problemet och hoppas kunna åtgärda detta inom kort.