×
 

Yrkesutbildning Ronneby

Ronneby är en av våra Anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Våra utbildningar i Ronneby

Installationsingenjör – Solel, lagring och laddning

Bransch Samhällsbyggnad

Studieorter Anywhere via Hudiksvall, Ronneby, Norrtälje & Gotland

Ansökningsstatus Öppen för sen ansökan

Programvarutestare

Bransch IT

Studieorter Anywhere via Ronneby & Stockholm

Ansökningsstatus Stängd för ansökan

Byggproduktionsledare – ROT

Bransch Samhällsbyggnad

Studieorter Distans, Göteborg, Malmö, Anywhere via Eskilstuna, Gävle, Hudiksvall, Katrineholm, Norrtälje, Östersund & Ronneby

Ansökningsstatus Öppen för sen ansökan, Stängd för ansökan

KYH Yrkeshögskola Ronneby

Hitta hit

Ronneby Kunskapskälla finns på Soft Center, Fridhemsvägen 19, 372 38 Ronneby, med den vackra Brunnsparken inom synhåll på andra sidan Ronnebyån. Vi finns i etapp 8 med ingång till höger om det röda tornet. Om du kommer med bil väljer du avfarten som leder över järnvägen vid rondellen, något sydost om Resecentrum. Kommer du med tåg eller buss till Resecentrum finns en trappa/hiss upp till bron över järnvägen. Räkna med knappt 15 minuters promenad.

Klassrum, grupprum och pentry

Vi har nio stycken salar/mötesrum i olika storlekar. Alla är namngivna med stjärnbilder. Vi har ett pentry på Kunskapskällan. Pentryt är utrustat med mikrovågsugnar, kylskåp, glas och bestick samt diskmaskin. Vi har även en kaffebryggare där du kan brygga ditt eget kaffe. Det är var och ens ansvar att se till att köket hålls rent och snyggt.

Vi som jobbar i Ronneby

I vår Studentservice som är placerad mitt i lokalerna får du hjälp med studierelaterade frågor. Har du frågor som rör din utbildning så ber vi dig kontakta din utbildningsledare. Vi som jobbar på Ronneby Kunskapskälla finns alltid tillgängliga.