×
 

Var finns vi?

Skolan ligger på Liljeholmen, bara ett stenkast från kommunikationer med tunnelbanan och buss. Det finns ett flertal trevliga lunchserveringar i närheten, men det går också bra att ta med sig egen mat och värma i vårt klasskök. Vi har trevliga sittytor på skolan där du kan fika eller luncha med kompisarna.

 

Hitta hit

Från T-centralen tar du dig med tunnelbana till hållplatsen Lilejholmen på cirka 10 minuter. Även Tvärbanan trafikerar Liljeholmen.

Klassrum

Vi har flera klassrum i mysiga och stora lokaler.

Matplats

Vi har ett klasskök på skolan. Köken är utrustat med microvågsugn och kylskåp. Du behöver ha med dig egna bestick och eventuell vattenflaska. Det är klassernas ansvar att se till att köken hålls rena och snygga.

Vi som jobbar på KYH Stockholm 

Vi som jobbar på KYH i Stockholm sitter i skolans lokaler. Du kan alltid mejla och boka in möten med oss. Men även få hjälp på plats om du behöver stöd med exempelvis tekniken.

Adress
Årstaängsvägen 33, 117 43 Stockholm.

Skolan ligger i Sannegårdshamnen, bara ett stenkast från Lindholmen. Kommunikationer med buss och båt är nära till hands. Det finns ett flertal trevliga lunchserveringar i närheten, men det går också bra att ta med sig egen mat och värma i vårt klasskök. Vi har trevliga sittytor på skolan där du kan fika eller luncha med kompisarna.

Hitta hit
Från hållplatsen Nordstan tar du dig enklast med buss till oss. Restiden är ca 7 minuter. Det går ett flertal busslinjer från Nordstan till Sannegårdshamnen, som är hållplatsen du kliver av vid. Bussarna går kontinuerligt under hela dagen. Det finns även 2 båtlinjer, ena lägger till vid Lindholmen med ca 10-15 min promenad till skolan, den andra vid Slottsberget där det är ca 5 min promenad.

Klasskök
Vi har ett stort klasskök på skolan. Klassköken är utrustade med microvågsugnar, kylskåp, glas och bestick samt diskmaskiner. Vi har även en kaffemaskin där du kan köpa olika typer av kaffe. Det är klassernas ansvar att se till att köken hålls rena och snygga.

Klassrum och grupprum
Vi har 5 st klassrum i nya, fräscha lokaler. Alla klassrum är numrerade med ett nummer för att det ska bli lättare att hitta. Vi har ett antal grupprum som du kan nyttja tex. när du vill arbeta i lugn och ro på skolan. Grupprummen är inte bokningsbara, utan det är först till kvarn som gäller.

Vi som jobbar på KYH Göteborg
Vi som jobbar på KYH i Göteborg sitter till höger i skolans lokaler. Att vi sitter så nära verksamheten gör det enkelt för dig att boka in ett enskilt möte med någon av oss om du skulle behöva det. Det gör det också enkelt för oss att sticka in huvudet i klassrummet om vi behöver meddela något till klassen eller bara säga hej. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor.

Adress
Vintergatan 1A, 41758 Göteborg

Skolan ligger i centrala Malmö, bara ett stenkast från Gustaf Adolfs torg. Kommunikationer med buss är nära till hands, med ca 10 min promenad både till centralstationen och Triangeln. Det finns ett flertal trevliga lunchserveringar i närheten, men det går också bra att ta med sig egen mat och värma i vårt klasskök. Vi har trevliga sittytor på skolan där du kan fika eller luncha med kompisarna.

Hitta hit
Hållplatsen Stadshuset är närmast till oss. Det går ett flertal busslinjer från Malmö C till Stadshuset, som är hållplatsen du kliver av vid. Bussarna går kontinuerligt under hela dagen. Parkeringshus finns mitt emot, P-huset Anna.

Klassrum
Vi har 7 st klassrum i våra stora lokaler. Alla klassrum är numrerade med ett nummer för att det ska bli lättare att hitta.

Klasskök
Vi har två klasskök på skolan. Klassköken är utrustade med mikrovågsugnar, kylskåp, glas och bestick samt diskmaskiner. Vi har även en kaffemaskin där du kan köpa olika typer av kaffe. Det är klassernas ansvar att se till att köken hålls rena och snygga.

Vi som jobbar på KYH Malmö
Vi som jobbar på KYH i Malmö sitter mitt i lokalerna. Att vi sitter så nära verksamheten gör det enkelt för dig att boka in ett enskilt möte med någon av oss om du skulle behöva det. Det gör det också enkelt för oss att sticka in huvudet i klassrummet om vi behöver meddela något till klassen eller bara säga hej. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor.

Adress
Östra kanalgatan 5, 211 41 Malmö

Eskilstuna är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Kompetensgallerian ligger mitt i centrala Eskilstuna, strax bakom Stadshuset och Fristadstorget. Kommunikationer med buss är nära till hands och det är endast ca 5 minuters promenad till tågstationen. Det finns ett flertal trevliga lunchserveringar i närheten, men det går också bra att ta med sig egen mat och värma i våra klasskök. Vi har trevliga ”sittytor” i våra lokaler där du kan fika eller luncha med kompisarna.

Hitta hit
Våra lokaler ligger i hörnet mitt emot ingången till Parkeringshuset Vildsvinet. I samband med uppstart av terminen kommer du få en kod till vår entrédörr och vilka tider du har tillgång till lokalerna.

Klassrum
Vi har 3 klassrum på övre plan och 2 klassrum på bottenplan. Vi gör en rumsplanering för alla klasser och i huvudsak är man i samma rum under sin studietid men ibland behöver ett byte av rum ske. Vi har en informationstavla i vår entré där vi skriver upp om vi tillfälligt bytt rum för någon klass.

Grupprum
Om behov skulle finnas av samtalsrum eller grupprum vid något tillfälle går det bra att fråga oss så ser vi vad som finns tillgängligt i våra lokaler. I våra gemensamma ytor finns en del bord och stolar och ett par soffor som det går bra att använda om man behöver sitta i mindre grupper och samarbeta.

Klasskök
Vi har två klasskök på Kompetensgallerian, ett på bottenplan och ett på övre plan. Klassköken är utrustade med mikrovågsugnar, kylskåp, glas och bestick och i köket på bottenplan finns även en mindre diskmaskin. I övrigt går det att diska sin disk för hand i båda köken. Vi har även två kaffemaskiner där du kan köpa olika typer av kaffe. Det är klassernas ansvar att se till att köken hålls rena och snygga.

Vi som jobbar på Kompetensgallerian
Vi som jobbar på Kompetensgallerian är studievägledare, utbildningsmäklare, projektledare samt verksamhetskoordinator. Vi sitter i ett kontor på botten plan och i ett på övre plan. Har du frågor som rör tekniken eller andra frågor som rör våra lokaler är du välkommen att prata med oss så hjälper vi till. Har du frågor som rör din utbildning så ber vi dig kontakta din utbildningsledare.

Adress
Alva Myrdalsgata 4, 632 20 Eskilstuna

Gävle är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Utbildningscentrum delar lokaler med Vuxenutbildningen. Vi har flera elevkök och det finns en stor ljusgård där man äta eller fika. Restaurangen i ljusgården är för närvarande stängd, men det finns automater för kaffe och fika. Det finns möjligheter till utskrifter och det finns ett Mediatek med datorer man kan låna.

Hitta hit
Vi finns bakom Polhemsskolan och det finns flera busslinjer man använda sig av. Kommer man med tåg så är det ca 400 meters promenad till oss och från Rådhuset är det ca 650 m.

Klassrum och grupprum
Vi har 3 st klassrum som är avsedda för Utbildningscentrums utbildningar. Det finns flertal grupprum där flera är utrustade med webbkonferensanläggningar. Det går bra att boka studierummen för mindre grupper om man vill studera ihop och det finns i övrigt gott om studieplatser som man kan använda utan att boka.

Klasskök
Vi har ett klasskök på skolan. Klassköket är utrustade med mikrovågsugnar, kylskåp, glas och bestick. Vi har även en kaffemaskin där du kan köpa olika typer av kaffe.

Vi som jobbar Utbildningscentrum
Du hittar oss antingen på Infotorget som är det första du ser i andra änden av ljusgården när du kommer till oss på Nedre Åkargatan 67A. Finns vi inte på Inforget så hittar du oss om du går förbi Infotorget och hissarna i A-huset, så finns vi på samma plan alldeles runt första hörnet. Har du frågor som rör din utbildning så ber vi dig kontakta din utbildningsledare. Varmt välkomna till oss på Utbildningscentrum!

Adress
Nedre Åkargatan 67A, 801 51 Gävle

Söderhamn är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Välkommen till CFL – Centrum för flexibelt lärande. Vi hoppas att du kommer att trivas och vara nöjd med vår service. För att du ska få bästa möjliga studerandeservice ber vi dig fylla i dina personuppgifter på den blankett som finns i receptionen vid entrén eller på administrationen.
(personuppgifterna kommer bland annat att användas för utskick av utvärdering) Har du åsikter/frågor är du välkommen att kontakta administrationen.
Den är öppen måndag-fredag 07.00-15.30.

Mediateket
I mediateket finns tillgång till kopieringsapparat, datorer och skrivare. I mediateket finns också studieplatser i olika utföranden.

Hitta hit
CFL ligger mitt i Söderhamn på Södra Järnvägsgatan 7, i området Faxepark. I anslutning till CFL finns närmare 300 st parkeringsplatser. Det går bussar från Resecentrum och från Resecentrum är det ca 2,5 km till CFL.

Klassrum
CFL huserar den kommunala vuxenutbildningen och det finns gott om klassrum och studiemiljöer.
Vi har snabb uppkoppling, möjlighet att visa föreläsningar på stor skärm och erbjuder tillgång till tekniskt stöd. Vi kan även hjälpa dig med kontakter med högskolor och universitet och givetvis kan du skriva din tentamen hos oss. Vi erbjuder en virtuell studiemiljö med tillgång till webbplattformar, videokonferenser och datorer.

Grupprum
Det finns ett antal bokningsbara grupprum om man vill sitta avskilt. Vi har också många öppna studieytor som inte behöver bokas där man kan sitta och studera. Om du vill ha tillgång till studielokaler utöver kontorstid, så finns den möjligheten med ett personligt passerkort.

Klasskök
I studerandeköket finns möjlighet till självhushåll och där finns mikro, kylskåp och annan utrustning. Det finns även en restaurang i anslutning till våra lokaler.

Vi som jobbar på Hälsinglands utbildningsförbund
Vid frågor är du välkommen att kontakta administrationen, vi befinner oss på bottenvåningen av huset. Du når oss även på tfn 010-454 10 80, mail cfl@hufb.se, administrationens öppettider är 07.00-15.30.

Adress
Södra Järnvägsgatan 7, 826 80 Söderhamn.

Hudiksvall är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Hitta hit
Campus Hudiksvall är den del av CUL-Centrum för utveckling och lärande och ligger i samma lokaler. Det är endast fem min gångavstånd till centrala Hudiksvall och cirka tio min från tågstationen.

Reception
Vår reception har öppet fem dagar i veckan där kan man få stöd och hjälp att tex. boka grupprummen, få tillgång till vår IT-miljö och få gratis parkeringstillstånd. Vi tillhandahåller också IT-support.

Lektionssalar och grupprum
Det finns olika storlek på lektionssalarna, de största rymmer ca 35 personer och de minsta ca 10 personer. Det finns 20 stycken bokningsbara grupprum i varierande storlek och utförande, de största rymmer 8 personer. Det finns dessutom flera öppna studiemiljöer. Dator och kamera finns i de flesta rummen.

Klasskök
Studenterna har tillgång till flera kök som är utrustade med kylskåp och mikrovågsugnar. Vi har också trevliga sittytor i våra lokaler där man kan sitta och ta med sig eget fika.

Vi som jobbar i Hudiksvall
Har du frågor som rör tekniken eller andra frågor som rör våra lokaler är du välkommen att prata med oss i receptionen så hjälper vi till. Har du frågor som rör din utbildning så ber vi dig kontakta din utbildningsledare.

Adress
Norra kyrkogatan 39, 824 30 Hudiksvall.

Katrineholm och Vingåker är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Campus Viadidakt finns i Katrineholm och Vingåker. I Katrineholm hittar du oss i Kullbergska husets vackra lokaler på plan 1 och 2, ett stenkast från resecentrum. I Vingåker finns vi på Åbrogården, strax intill Vingåkersån. I både Katrineholm och Vingåker har Campus Viadidakt nära till centrum med caféer, restauranger och affärer samt reseförbindelser. Vi har pentryn och kök med kaffeautomat och såklart möjlighet att värma medhavd mat.

Hitta hit
Katrineholm – Kullbergska huset. När du kliver av bussen eller tåget tar du dig ner och under järnvägstunneln och finner Campus Viadidakt på vänster sida. Det finns parkeringsplatser på båda sidor om järnvägen, i nära anslutning till lokalerna.
Vingåker – Om du kommer med buss kan du kliva av vid hållplats Åbron. Kommer du med tåg, eller buss, till Järnvägsstationen (resecentrum) blir det en kortare promenad. Det finns såklart också parkeringsplatser på baksidan om Åbrogården.

Lokaler
I både Katrineholm och Vingåker erbjuder vi lokaler för enskilda studier eller i gruppdatorer, skrivare, programvaror, utrustning och skärmar för webbkonferens och café.
Vi som jobbar på Campus Viadidakt
Vi som jobbar på Campus Viadidakt finns på plan 3 i Kullbergska huset i Katrineholm. Du kan komma upp och säga hej, få teknisk hjälp, beställa passerkort eller få inlogg till våra datorer. Har du frågor som rör din utbildning så ber vi dig kontakta din utbildningsledare.

Adress
Vingåker – Storgatan 55, 643 30.
Katrineholm – Bievägen 1B, 641 46.

Norrtälje är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Campus Roslagens område ligger vid Södra infarten till Norrtälje. Bara 40 minuter från Stockholm och 60 min från Uppsala. Kommer du från Stockholm med buss tar du 676:an till hållplats Campus Roslagen och går sedan några hundra meter för att nå campus-området. Bussnumret från Uppsala är 677.

På området finns 2 matställen, Café campus som serverar dagens lunch, men också lättare rätter och Restaurang Culinar som serverar lunchbuffé. Några 100 meter från Campus hittar du också Norrrtäljeportens handelsområde där kan du äta på Subway eller Chop-chop.

Klassrum
Vi har ett antal större klassrum. Där finns även ett flertal mindre grupprum samt en aula som har 84 platser. Flertalet av dessa lokaler är utrustade med den teknik som behövs för att genomföra utbildningar via satellit. Klassernas storlek avgör vilket rum ni kommer att använda vid föreläsningarna. På Astrid Lindgrens gata 2 (där också Café campus är beläget) finns en större aula med 147 platser samt ett större klassrum tillgängligt.

De grupprum vi har är inte bokningsbara. Ta kontakt med oss som jobbar på Campus Roslagen så ordnar vi detta åt er.

Klasskök
Vi har ett mindre klasskök på skolan. Klassköket är utrustat med mikrovågsugn, kylskåp, glas och bestick samt diskmaskin. Vi har även en kaffemaskin där du kan köpa olika typer av kaffe. Det är klassernas ansvar att se till att köken hålls rena och snygga.

Vi som jobbar på Campus Roslagen
Vi som jobbar på Campus Roslagen sitter en trappa upp i samma byggnad som de flesta studenter kommer att vara i. Vi finns alltid på plats varje morgon för att ge ut nycklar till lokalerna och säkerställa att tekniken fungerar för er. Att vi sitter så nära verksamheten gör det enkelt för dig att nå oss om problem uppstår. Det gör det också enkelt för oss att sticka in huvudet i klassrummet om vi behöver meddela något till klassen eller bara säga hej. Du är alltid välkommen att höra av dig till oss med frågor.

Adress
Evert Taubes gata 1, 761 45 Norrtälje.

Ronneby är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Hitta hit
Ronneby Kunskapskälla finns på Soft Center, med den vackra Brunnsparken inom synhåll på andra sidan Ronnebyån. Vi finns i etapp 8 med ingång till höger om det röda tornet. Om du kommer med bil väljer du avfarten som leder över järnvägen vid rondellen, något sydost om Resecentrum. Kommer du med tåg eller buss till Resecentrum finns en trappa/hiss upp till bron över järnvägen. Räkna med knappt 15 minuters promenad.

Klassrum och grupprum
Vi har nio stycken salar/mötesrum i olika storlekar. Alla är namngivna med stjärnbilder.

Pentry
Vi har ett pentry på Kunskapskällan. Pentryt är utrustat med mikrovågsugnar, kylskåp, glas och bestick samt diskmaskin. Vi har även en kaffebryggare där du kan brygga ditt eget kaffe. Det är var och ens ansvar att se till att köket hålls rent och snyggt.

Vi som jobbar i Ronneby
I vår Studentservice som är placerad mitt i lokalerna får du hjälp med studierelaterade frågor. Har du frågor som rör din utbildning så ber vi dig kontakta din utbildningsledare. Vi som jobbar på Ronneby Kunskapskälla finns alltid tillgängliga.

Adress
Fridhemsvägen 19, 372 38 Ronneby

Växjö är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Växjö har sin verksamhet i lokaler på Videum Science Park. Science Park i Växjö är en mötesplats för människor, idéer och kunskap samt en plattform för nyföretagande och företagsutveckling. Här finns många spännande företag att möta vid kafferasten och kanske göra sin LIA hos. Du möter också yrkeshögskolestuderande från ett antal andra yrkeshögskoleanordnare som du kan utbyta erfarenheter med.

Lokalerna ligger inom universitetsområdet och det är god tillgänglighet med allmänna kommunikationsmedel och all tänkbar service finns i närheten, såsom Universitetsbibliotek, livsmedelsaffärer, vårdcentral och ett antal restauranger. Lokalerna är moderna, tillgänglighetsanpassade med bl a handikapptoaletter och hiss.

Hitta hit
På området finns flera busshållplatser, närmast kommer du på hållplatserna Framtidsvägen och Trummenvägen. Parkeringsplatser finns det gott om, se skyltning på plats om tillstånd, avgift eller registrering i receptionen på Videum Science Park.

Klassrum
Vi har ett antal klassrum på plan 2 och 4 och storleksmässigt anpassas de efter klassens storlek. Rummen är utrustade med modern teknik anpassad efter utbildningens behov.

Grupprum och mötesplatser
På Videum Science Park finns det gott om mötesplatser för dina grupparbeten, eget arbete eller inspirationsmöten med företag eller kurskamrater. Några går att boka och vi hjälper till med det, andra söker man upp själv.

Lunch- och kafferum
Vi äter och dricker kaffe tillsammans med andra yrkeshögskolestuderande och företag som finns i huset. Lunchrummet är utrustat med kylskåp, mikrovågsugnar, porslin, sopsortering och diskmaskin. I klassrummen finns kaffe- och tekokare.

Vi som arbetar i Växjö 
Vi finns i anslutning till klassrummen vilket underlättar för våra kontakter och vi svarar gärna på frågor och hjälper till vid behov. I början är kan det vara att ställa in tekniken men det lär ni er fort. Välkommen med dina frågor.

Adress
Framtidsvägen 10, 352 22 Växjö.

Östersund är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Hitta hit
Lärcentrum i Östersund ligger centralt mitt emot busstorget och hotell Östersund. Det tar 10 minuter att gå från tågstationen, 5 minuter till biblioteket och utanför våra lokaler finns hela utbudet av affärer och restauranger.

Grupprum
Vi har 3 olika grupp- och studierum, för våra studerande, som alla är utrustade med teknik för distansmöten och wifi som våra studenter använder. Rummen varierar i storlek och rymmer mellan 6-20 personer. Utöver dessa rum finns ett antal mindre mötesrum som kan bokas vid behov och i mån av plats.

Klasskök
Vi har ett kök på Lärcentrum som är till för våra studerande. Köket är utrustat med mikrovågsugnar, kylskåp, glas och bestick samt diskmaskin. Vi har även en kaffebryggare och vattenkokare, men de studerande får själv hålla med kaffe och te. Det är de studerandes ansvar att se till att köken hålls rena och snygga.

Vi som jobbar på Lärcentrum i Östersund
På Lärcentrum i Östersund arbetar 13 personer, vägledare, administratörer, rektor, utbildningsledare och studiecoach. Vi finns nära till hands för de studerande och hjälper gärna till vid frågor. I receptionen kan du boka studierum vid behov.

Adress
Kyrkgatan 47, 831 34 Östersund.

Piteå är en av våra anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Piteå kommun erbjuder dig som studerar på distans eller via fjärr-/satelitutbildningar att nyttja de resurser som ett lärcentrum kan erbjuda. Platsen/lokalen för detta heter Studicum och är beläget på området Berget i Piteå. Det ligger granne med exempelvis Studio Acusticum, många Pitebor brukar förstå vart det ligger om man beskriver Studicum som ”gamla Kårhuset vid Musikhögskolan/Luleå tekniska universitet”.

På området finns det gott om parkering för dig som kör bil. Om du föredrar att åka kollektivt så stannar lokalbussen finns precis utanför Studicum. Annars är det en trevlig promenad ner till city som tar ca 15 minuter. Det finns också en populär lunchrestaurang 2Kök på området samt en Coop-butik.

Lokalerna
Studicum erbjuder en modern, trevlig och öppen studiemiljö där du kan vistas för att bedriva dina självstudier eller grupparbeten med studiekamrater.
Om du studerar vid en distansutbildning eller en utbildning med fjärrundervisning (som ibland kallas satellitutbildning) är det också möjligt att nyttja klassrummen ”Berget” och ”Backen” samt ett mindre konferensrum. Dessa är utrustade med mötesteknik för att du och din studiegrupp ska kunna delta digitalt i undervisning när läraren befinner sig på annan plats, ungefär som i ett konferensmöte.

Under den period som din utbildning pågår har du möjlighet att kvittera ut en ”blipp” för in- och utpassering till Studicum. På så vis har du tillgång till lokalerna mellan 07.00-20.00 alla dagar, även om Studicum för övrigt skulle vara stängt.

Studentkök
Studicum har givetvis ett studentkök med tillgång till mikrovågsugn, kyl, kaffebryggare, vattenkokare, porslin och diskmaskin så att du kan förvara och värma din medhavda mat.

Service
Om det uppstår problem eller frågor kring den tekniska utrustningen i klassrummen (tex uppkoppling, projektorer, kameror och annan hårdvara) finns det personlig hjälp att få via IT-stöd. Det finns också möjlighet att kopiera och skriva ut dokument.

Adress
Kunskapsallén 10, 941 63 Piteå

Här finns KYH

Rensa filter