×
 

Hoppa till innehållet

KYH Yrkeshögskola Söderhamn

Skog i Sverige

Studera i Söderhamn

Våra YH-utbildningar i Söderhamn ingår i vår studieform KYH Anywhere, vilket innebär att du studerar på plats hos lärcentrum – i det här fallet Centrum för flexibelt lärande (CFL) som är en av våra samarbetspartners.

Om lokalen i Söderhamn

Hos CFL finns gott om klassrum och studiemiljöer. Det finns ett antal bokningsbara grupprum om man vill sitta avskilt och studera, men även öppna studieytor som inte behöver bokas. I studentköket finns mikrovågsugnar och kylskåp. I anslutning till lokalerna finns även en restaurang.

CFL erbjuder en virtuell studiemiljö där du kan visa föreläsningar på storskärm, ha videokonferenser och låna datorer. Här finns även utskriftsmöjligheter.

Hitta till oss i Söderhamn

CFL ligger mitt i Söderhamn på Södra Järnvägsgatan 7, 826 80 Söderhamn i området Faxepark där det finns närmare 300 parkeringsplatser. Det går bussar från Resecentrum som ligger cirka 2,5 kilometer från CFL.

Personal på CFL Söderhamn

Vid frågor och tekniskt stöd är du välkommen att kontakta administrationen på bottenvåningen. De har öppet vardagar 07.00-15.30.

  • KYH Anywhere

    KYH Anywhere är vårt erbjudande av YH-utbildningar på fler orter samtidigt. Bo där du är – bli vad du vill! Anywhere-utbildningar har mindre studiegrupper utspridda på olika orter och lärcentrum medan du har klasskamrater över hela landet. Platsbunden utbildning med livesänd undervisning för dig som vill studera till ditt drömyrke nära din hemkommun.

    Studerande som sitter tillsammans och tar del av livesänd undervisning