×
 

Yrkesutbildning Söderhamn

Söderhamn är en av våra Anywhere-orter vilket innebär att de på plats är samarbetspartners till oss på KYH.

Våra utbildningar i Söderhamn

Handläggare på byggnadsnämnd

Utbildningstyp Program

Bransch Samhällsbyggnad

Studieort Anywhere via Gävle, Hudiksvall, Malmö, Stockholm & Söderhamn

Omfattning 2 år

Start Augusti 2024

Status Stängd för ansökan

Miljösamordnare – hållbara byggnader

Utbildningstyp Program

Bransch Samhällsbyggnad

Studieort Göteborg, Anywhere via Malmö, Norrtälje, Piteå, Stockholm, Söderhamn & Östersund

Omfattning 2 år

Start Augusti 2024

Status Stängd för ansökan

KYH Yrkeshögskola Söderhamn

Välkommen till CFL – Centrum för flexibelt lärande. Vi hoppas att du kommer att trivas och vara nöjd med vår service. För att du ska få bästa möjliga studerandeservice ber vi dig fylla i dina personuppgifter på den blankett som finns i receptionen vid entrén eller på administrationen (personuppgifterna kommer bland annat att användas för utskick av utvärdering). Har du åsikter/frågor är du välkommen att kontakta administrationen.

Hitta hit

CFL ligger mitt i Söderhamn på Södra Järnvägsgatan 7, 826 80 Söderhamn i området Faxepark. I anslutning till CFL finns närmare 300 st parkeringsplatser. Det går bussar från Resecentrum och från Resecentrum är det ca 2,5 km till CFL.

Mediateket

I mediateket finns tillgång till kopieringsapparat, datorer och skrivare. I mediateket finns också studieplatser i olika utföranden.

Klassrum och grupprum

CFL huserar den kommunala vuxenutbildningen och det finns gott om klassrum och studiemiljöer. Vi har snabb uppkoppling, möjlighet att visa föreläsningar på stor skärm och erbjuder tillgång till tekniskt stöd. Vi kan även hjälpa dig med kontakter med högskolor och universitet och givetvis kan du skriva din tentamen hos oss. Vi erbjuder en virtuell studiemiljö med tillgång till webbplattformar, videokonferenser och datorer.

Det finns ett antal bokningsbara grupprum om man vill sitta avskilt. Vi har också många öppna studieytor som inte behöver bokas där man kan sitta och studera. Om du vill ha tillgång till studielokaler utöver kontorstid, så finns den möjligheten med ett personligt passerkort.

Klasskök

I studerandeköket finns möjlighet till självhushåll och där finns mikro, kylskåp och annan utrustning. Det finns även en restaurang i anslutning till våra lokaler.

Vi som jobbar på Hälsinglands utbildningsförbund

Vid frågor är du välkommen att kontakta administrationen, vi befinner oss på bottenvåningen av huset. Du når oss även på tfn 010-454 10 80, mail cfl@hufb.se, administrationens öppettider är måndag-fredag 07.00-15.30.