×
 

Hoppa till innehållet

KYH Yrkeshögskola Skellefteå

Skog i Sverige

Studera i Skellefteå

Våra YH-utbildningar i Skellefteå ingår i vår studieform KYH Anywhere, vilket innebär att du studerar på plats hos lärcentrum – i det här fallet Campus Skellefteå som är en av våra samarbetspartners.

Campus Skellefteås lokaler är utrustade med mötesteknik för att du och din studiegrupp ska kunna delta i den digitala undervisningen. På campus finns ett studentkök med mikrovågsugn i Gränden mellan hus C och D samt en restaurang och ett café i L-huset.

Hitta till oss i Skellefteå

Campus Skellefteå hittar du i E-husetBockholmsvägen 23, 931 62 Skellefteå vid Laboratorgränd. Beläget vid älvens kant, cirka 5 minuters promenad från centrumkärnan. För dig som kör bil finns gott om parkeringsmöjligheter. Om du föredrar att åka kollektivt så stannar lokalbussen precis intill området efter E4:an. Busstationen i centrum på Södra Järnvägsgatan 29 har både läns- och lokaltrafik.

Personal på Campus Skellefteå

Om det uppstår problem eller frågor kring den tekniska utrustningen i klassrummen finns det personlig hjälp att få via Helpdesk på Campusbiblioteket. Där finns också möjlighet att kopiera och skriva ut dokument. Om du har specifika frågor om din YH-utbildning hänvisar vi istället till din utbildningsledare.

YH-utbildningar i Skellefteå

Byggproduktionsledare ROT

Utbildningstyp Program

Bransch Samhällsbyggnad

Studieort Gällivare, Piteå, Skellefteå & Örnsköldsvik (eller distans)

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 2 år

Start HT-24

Status Öppen för sen anmälan

Platschef hållbar produktion

Utbildningstyp Program

Bransch Samhällsbyggnad

Studieort Gällivare, Norrtälje, Piteå, Skellefteå & Örnsköldsvik

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 1 år

Start Januari 2025

Status Stängd för ansökan

  • KYH Anywhere

    KYH Anywhere är vårt erbjudande av YH-utbildningar på fler orter samtidigt. Bo där du är – bli vad du vill! Anywhere-utbildningar har mindre studiegrupper utspridda på olika orter och lärcentrum medan du har klasskamrater över hela landet. Platsbunden utbildning med livesänd undervisning för dig som vill studera till ditt drömyrke nära din hemkommun.

    Studerande som sitter tillsammans och tar del av livesänd undervisning