×
 

Hoppa till innehållet

KYH Yrkeshögskola Växjö

Skog i Sverige

Studera i Växjö

Våra YH-utbildningar i Växjö ingår i vår studieform KYH Anywhere, vilket innebär att du studerar på plats hos lärcentrum – i det här fallet Växjö Yrkeshögskola som är en av våra samarbetspartners.

Hitta till oss i Växjö

Du hittar lokalerna hos Växjö Yrkeshögskola på Framtidsvägen 10, 352 22 Växjö. Hit kan du ta buss 1 och 7 från Växjö station till Teleborg där Framtidsvägen ligger.

Det finns även gratis parkering på grusplanen mittemot husen på Framtidsvägen. Bilens registreringsnummer antecknas i receptionen.

Om lokalen i Växjö

Klassrummen finns i Hus A på plan 2. På plan 4 finns lunchmatsal med kylskåp och mikro. Det finns även en restaurang i huset, flera matställen i anslutning till Linnéuniversitetet och en mataffär inom gångavstånd.

Vid frågor om lokalen kan du prata med personalen på plats. Har du frågor om din utbildning kontaktar du din utbildningsledare.

YH-utbildning i Växjö

Fastighetstekniker hållbar drift

Utbildningstyp Program

Bransch Samhällsbyggnad

Studieort Avesta, Norrtälje, Piteå, Ronneby & Växjö

Studieform KYH Anywhere

Omfattning 2 år

Start HT-24

Status Öppen för sen anmälan

  • KYH Anywhere

    KYH Anywhere är vårt erbjudande av YH-utbildningar på fler orter samtidigt. Bo där du är – bli vad du vill! Anywhere-utbildningar har mindre studiegrupper utspridda på olika orter och lärcentrum medan du har klasskamrater över hela landet. Platsbunden utbildning med livesänd undervisning för dig som vill studera till ditt drömyrke nära din hemkommun.

    Studerande som sitter tillsammans och tar del av livesänd undervisning