KYH Karriär - KYH

KYH Karriär

KYH Karriär är ett karriärkoncept som ingår i din utbildning och består av olika aktiviteter som ger dig värdefulla verktyg inför ditt yrkesliv. Det är en unik möjlighet till personlig utveckling och ett koncept som ämnar att ge dig alla förutsättningar för att bli en så eftertraktad och konkurrenskraftig kandidat som möjligt när du kommer ut på arbetsmarknaden.

”De här extraföreläsningarna är guld värda. Det är intressant och vi har bland annat fått lära oss vikten av ett bra personligt brev och hur det ska fånga intresset hos arbetsgivaren jag söker jobb hos.” – Rebecca, Fastighetsingenjör KYH Stockholm

KYH Karriär upplägg

KYH Karriär består av sex olika etapper som fördelas över din tid på KYH. Här kommer du bland annat få lära känna dig själv i dina studier och din nya yrkesroll, hitta dina inre drivkrafter och på olika sätt stärka dig både mentalt och praktiskt inför din framtida karriär.


Se alla våra utbildningar här

Få hjälp direkt!

Ta kontakt så berättar jag hur vi arbetar på KYH för att göra din introduktion till en ny karriär så smidig som möjligt

Aktuellt

1. Hitta dina verktyg


Hitta motivationen och metoden för dina studier och ditt framtida yrkesliv. Lär dig mer om studie- och presentationsteknik och hur man tacklar stress på bästa sätt.
2. Drömjobbet


Utforska vad du vill ha ut av ditt framtida yrkesliv och ta reda på var du drömmer om att arbeta.
3. Branschkontakt


Hitta vägen till din drömarbetsplats. Lär dig mer om kontakten med företag, träffa branschen och skapa ett konkurrenskraftigt CV.
4. Personligt varumärke


Lär dig om att bygga ditt personliga varumärke, hur du gör dig intressant för arbetsgivare och upptäck vem du är i din framtida yrkesroll när du går på LIA.
5. Att söka jobb


Stärk ditt kontaktnät i branschen och påbörja dina jobbansökningar.
6. Spetsa din kompetens


Spetsa ditt CV med diplomerande kurser.

KYH Företagsdag 2019

23 januari höll göteborgs kontor sin årliga företagsdag. Ungefär 30 företag besökte oss på KYH. Både företag och studerande var glada och nöjda över möjligheten att nätverka så tätt med varandra. Läs mer om vår digitala branschdag 2021 här>>

KYH Företagsdag 2019