Var med och utveckla Sveriges mest flexibla utbildningar - KYH
2019-10-11

Var med och utveckla Sveriges mest flexibla utbildningar

KYH Anywhere söker dig som vill vara med och driva och utveckla våra online-utbildningar inom yrkeshögskolan. Genom KYH Anywhere utbildar vi kvalificerade medarbetare inom bygg-, fastighet, teknik och ekonomi på sju orter över hela Sverige.

Vi har två tjänster ute, en utbildningsledare på heltid och ett vikariat, med eventuell möjlighet till förlängning! Omfattning 75-100% beroende på önskemål.

På KYH är alla medarbetare toppkrafter! Vi är en modern arbetsplats med högt i tak där alla i teamet är med och bidrar till utvecklingen. Vi erbjuder dig jobb i en av Sveriges snabbast växande yrkeshögskolor där du får stora möjligheter till professionell och personlig utveckling och där din insats gör stor skillnad för våra studenter och samarbetsföretag.

Som medlem i vårt Anywhere-team har du en självständig och utvecklande roll. Din viktigaste uppgift är att se till att våra studerande får rätt förutsättningar och kunskaper för att ta klivet in i sitt nya yrkesliv. Du håller i kontakter med företag, lärare, studerande och kommuner och arbetar med att utveckla utbildningarna och vårt företagsnätverk.

För att trivas i vårt gäng tror vi att du gillar när det händer mycket och att du är bra på att ta eget ansvar. Du trivs med att jobba med människor – från företagsledare till kolleger och studenter. Du är prestigelös, kvalitetsmedveten och bra på att prioritera ditt eget arbete.

Resor med övernattning till andra orter i Sverige kan förekomma.

Erfarenhet av arbete med eftergymnasial utbildning, yrkesutbildning eller kompetensutveckling är ett stort plus, men vi bryr och först och främst om att hitta rätt person!

Mycket god datorvana är ett krav. Vana av att jobba i någon lärplattform eller betygsadministrationssystem är ett plus. Vi arbetar i både Googles och Microsofts miljöer.

Det är meriterande om du har arbetat med distansutbildning, onlineutbildning eller vana av att streama eller lägga upp eget filmmaterial på Youtube.

Mycket goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska är ett krav.

Branschkunnande eller branschnätverk från teknik-, ekonomi- eller energisidan är meriterande.

Vi intervjuar sökande löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Tillträde under hösten 2019.

Kollektivavtal finns. Vi tillämpar sex månaders provanställning. Stockholm.

 

Vi söker en heltidsanställd tillsvidare utbildningsledare, samt en vikarierande utbildningsledare, med eventuell möjlighet till förlängning! Omfattning 75-100% beroende på önskemål.

Ange referens UL Anywhere i din ansökan alternativt Ange referens Vik Anywhere i din ansökan.
 

Ansök via mejl

Mejla din ansökan till jobs@kyh.se
 

Kontaktperson:

Magnus Lindblad
Verksamhetsansvarig
0768852139
Lovisa Hänström
Karriär- och studiesamordnare