Utbildningsledare med IT-kompetens sökes - KYH
2021-02-24

Utbildningsledare med IT-kompetens sökes

Vi söker en Utbildningsledare med IT-kompetens på 100%. Vi erbjuder dig jobb i en av Sveriges snabbast växande yrkeshögskolor där du får stora möjligheter till professionell och personlig utveckling och där din insats gör stor skillnad för våra studenter och samarbetsföretag.

Dina arbetsuppgifter

KYH Anywhere söker dig som vill vara med och driva och utveckla våra online-utbildningar inom yrkeshögskolan. Genom KYH Anywhere utbildar vi kvalificerade medarbetare inom bygg-, fastighet, IT och ekonomi på orter över hela Sverige.

Som utbildningsledare hos oss ingår du i vårt Anywhere-team, samtidigt som du har en självständig och utvecklande roll. Din viktigaste uppgift är att se till att våra studerande får rätt förutsättningar och kunskaper för att ta klivet in i sitt nya yrkesliv. Du håller i kontakter med företag, lärare, studerande och kommuner och arbetar med att utveckla utbildningarna och vårt företagsnätverk. Du sköter den dagliga driften av utbildningarna ser till att undervisningen online löper smidigt.

Resor med övernattning till andra orter kan förekomma.

Vi erbjuder dig jobb i en av Sveriges snabbast växande yrkeshögskolor där du får stora möjligheter till professionell och personlig utveckling och där din insats gör stor skillnad för våra studenter och samarbetsföretag.

Din profil

För att trivas i vårt gäng tror vi att du gillar när det händer mycket och att du är bra på att ta eget ansvar. Du trivs med att jobba med människor – från företagsledare till kolleger och studenter. Du är prestigelös, kvalitetsmedveten och bra på att prioritera ditt eget arbete.

Kvalifikationer:

Erfarenhet av arbete med eftergymnasial utbildning, yrkesutbildning eller kompetensutveckling är ett plus. T ex studievägledare, lärare, utbildningsledare eller liknande.

Mycket god datorvana är ett krav. Vana av att jobba i någon lärplattform eller betygsadministrationssystem är ett plus. Vi arbetar omfattande i Googles och Microsofts miljöer.

Meriterande om du har arbetat med distansutbildning, onlineutbildning eller vana av att streama eller lägga upp eget filmmaterial på Youtube.

Mycket goda kunskaper i skriftlig och muntlig kommunikation på svenska.

Primärt söker vi en person med kunskap inom IT-området, gärna en del kunskap inom programmering. Eller kanske du har verkat inom en organisation där det finns programmerare eller webbutvecklare.

Eftergymnasial utbildning två år eller längre är meriterande.

Övrigt

Om anställningsvillkoren

Arbetsplatsen är i Stockholm. Kollektivavtal finns. 6 månaders provanställning tillämpas. Resor med övernattning till andra orter kan förekomma.

OM OSS

Varje år tar många hundra vuxna personer klivet från någon av våra utbildningar in i ett helt nytt yrkesliv. Vår uppgift är hjälpa dem att skaffa kunskaperna, nätverket och yrkeskunnandet som behövs för ett långt, passionerat och hållbart yrkesliv. Samtidigt hjälper vi många av Sveriges företag att hitta rätt kompetens.

På KYH är alla medarbetare toppkrafter! Vi är en modern arbetsplats med högt i tak där alla i teamet är med och bidrar till utvecklingen. Vi vill vara i ständig utveckling och att leverera spetsiga utbildningar som ger hög nytta för både samarbetsföretag och studenter.

Genom KYH Anywhere utbildar vi studerande runt om i Sverige via vår plattform för online-utbildning i samarbete med flera orter.

www.kyh.se

Om ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan till jobs@kyh.se. Sista ansökningsdag är 22 mars. Vi intervjuar sökande löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tillträde efter överenskommelse eller senast augusti 2021. För frågor om tjänsten kontaktar du magnus.lindblad@kyh.se. Vi har redan beslutat hur denna rekrytering ska gå till och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från rekryterings- och bemanningsföretag.

Magnus Lindblad
Verksamhetsansvarig Anywhere