KYHs DIGITALA BRANSCHDAG 2021 - KYH
KYHs DIGITALA BRANSCHDAG 2021
2020-12-14

KYHs DIGITALA BRANSCHDAG 2021

Den 12 och 19 mars anordnar KYH yrkeshögskola Digital Branschdag där ni som företag har möjlighet att delta och enkelt nå ut till våra studerande. Den digitala IT-branschdagen genomförs 14 april!

Vi vet att det personliga mötet är viktigt för många och kanske nu viktigare än någonsin. På grund av de rådande omständigheterna har vi växlat om och gjort vår branschdag digital.

Dagen fylls enligt ett schema där ni blir tilldelade en slottid på 20 minuter som ni kan fylla med information om er verksamhet, er framtid samt möjlighet att svara på frågor. Vi använder oss av KYHs zoomkonto vilket gör att studenterna kan vara uppkopplade kontinuerligt. Eventet är helt kostnadsfritt både för företag och KYHs studenter.

Vill du anmäla dig till eventet gör du det nedan

FÖR FÖRETAG (IT) eller SOM STUDENT

 

Under KYH:s företagsdag vill vi ge våra drivna studerande och de främsta företagen på marknaden chansen att sammanstråla. Därför ordnar vi i år en digital branschdag där företagen har möjlighet att möta våra studerande digitalt och presentera sina verksamheter. Våra studerande har därefter möjlighet att boka intresse för de företag som deltar.  Ditt företag kanske söker praktikanter och arbetstagare och då är det här ett utmärkt tillfälle att träffa potentiella kandidater.

Vi som arrangerar detta event är KYH yrkeshögskola. Vi har utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö samt via satellit: våra så kallade Anywhere-utbildningar. Vi tror att vägen till drömjobbet går genom en yrkeshögskoleutbildning där de studerande får högkvalitativ yrkeskompetens samt en nära kontakt med företag på arbetsmarknaden. Vi utbildar enbart inom områden där bristen på personal är absolut störst och arbetar nära med de främsta företagen inom respektive bransch.

Lovisa Hänström
Marknadsansvarig