Karriär- och studiesamordnare sökes - KYH
2021-02-24

Karriär- och studiesamordnare sökes

Vi söker en karriär- och studiesamordnare på 100% i Stockholm. Vi erbjuder dig jobb i en av Sveriges snabbast växande yrkeshögskolor där du får stora möjligheter till professionell och personlig utveckling och där din insats gör stor skillnad för våra studenter och samarbetsföretag.

Uppdraget

På KYH Anywhere har vi 9 olika utbildningar med 14 klasser. De studerande läser i en satellitform som vi kallar Anywhere och finns på flera orter ute i landet. Lärarna befinner sig på distans.

Som karriär- och studiesamordnare är ditt främsta uppdrag är att säkerställa en positiv kundupplevelse för personer som söker till och studerar vid KYH. Du ingår och jobbar integrerat i samordnarteamet, som består av karriär- och studiesamordnarna vid alla KYH:s enheter.

Den här rollen har tre ansvarsområden tillsammans med samordningsteamet

  • Ansvara för KYH:s karriär- och nätverksprogram som riktas mot de studerande
  • Arbeta med antagningen av nya studenter
  • Handha viss administration

Du arbetar med långsiktig utveckling för karriär- och nätverksprogrammet med nära samverkan med övriga team. Anywhere teamet är placerat i Stockholm, övriga i Göteborg och Malmö – det är alltså viktigt att du är självständig i ditt arbete och att du ser vikten av kontinuerlig kommunikation och avstämning med ditt team. I uppdraget ingår att upprätthålla goda relationer med dels våra ”kunder”, studerande, samt våra samarbetspartners vilka är de nätverk som undervisar hos oss. Viss ortbaserad administration ingår i uppdraget och det är viktigt att du känner dig bekväm med både en utvecklande och en administrativ roll.

Din profil

Vi söker dig som gärna har flera års arbetserfarenhet av arbete som exempelvis projektledare, projektmedarbetare, VD-assistent eller liknande och är tillgänglig per omgående. Vi fäster stor vikt vid din personliga profil där förmågan att skapa struktur och kunna driva många parallella aktiviteter är viktigt då vår organisation är föränderlig eftersom det är en av yrkeshögskolans parametrar. Du motiveras gärna av att vara efterfrågad och att hålla en samordnande roll, där du tar egna initiativ vid behov och är nyfiken.

Eftersom du kommer att arbeta mot flera olika målgrupper (studenter, företag, kommuner, lärcentra, myndigheter m.fl.) så är det viktigt att du kommunicerar obehindrat, såväl skriftligt som muntligt, på svenska. Vi lägger stor vikt av erfarenhet inom olika IT- och datorsystem och ser gärna exempel på vad du arbetat med tidigare i ditt personliga brev.

Du har gärna en eftergymnasial utbildning. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Övrigt

Arbetsplatsen är i Stockholm. Heltid. Kollektivavtal finns.

OM OSS

Varje år tar många hundra vuxna personer klivet från någon av våra utbildningar in i ett helt nytt yrkesliv. Vår uppgift är hjälpa dem att skaffa kunskaperna, nätverket och yrkeskunnandet som behövs för ett långt, passionerat och hållbart yrkesliv. Samtidigt hjälper vi många av Sveriges företag att hitta rätt kompetens.

På KYH är alla medarbetare toppkrafter! Vi är en modern arbetsplats med högt i tak där alla i teamet är med och bidrar till utvecklingen. Vi vill vara i ständig utveckling och att leverera spetsiga utbildningar som ger hög nytta för både samarbetsföretag och studenter.

Genom KYH Anywhere utbildar vi studerande runt om i Sverige via vår plattform för online-utbildning i samarbete med flera orter.

www.kyh.se

Ansökan

Vi ser fram emot ditt CV och ett personligt brev där du beskriver varför du vill arbeta hos oss. Skicka ansökan till jobs@kyh.se. Sista ansökningsdag är 22 mars. Vi intervjuar sökande löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.

Tillträde efter överenskommelse eller senast augusti 2021. För frågor om tjänsten kontaktar du magnus.lindblad@kyh.se. Vi har redan beslutat hur denna rekrytering ska gå till och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från rekryterings- och bemanningsföretag.

Magnus Lindblad
Verksamhetsansvarig Anywhere