Höstens utbildningar på KYH kopplat till COVID-19 - KYH
2020-07-03

Höstens utbildningar på KYH kopplat till COVID-19

VI STARTAR IGÅNG IGEN DEN 3/8 2020

Pga spridningen av Covid -19 har vi under våren genomfört alla våra utbildningar genom distansbaserad undervisning. Distansundervisning har fungerat väl och då nuvarande rekommendation från Folkhälsomyndigheten är att undervisning för vuxna delvis kan behöva ges på distans även i höst har vi beslutat att en del av våra utbildningar kommer att finnas kvar på distans fram till 30/9. 

För dig som börjar på en av våra YH-utbildningar i höst planerar vi i nuläget att alla upprop och introduktioner för våra nya utbildningsstarter kommer ske på plats i våra lokaler i små grupper.

Upplägget kommer att se lite olika ut för våra utbildningar och du kommer att få mer information om vad som gäller för just din utbildning vid uppropet.

Vi fortsätter att hålla oss uppdaterade kring Folkhälsomyndighetens rekommendationer gällande yrkeshögskolor. Vår målbild är att återgå till ordinarie utbildningsplan så snart det är möjligt. Om nya direktiv ges kommer vi att informera om förändringarna och vad som gäller just din utbildning. 

Varmt välkommen till KYH i höst!

Har du allmänna frågor om COVID-19? Ring Sveriges nationella informationsnummer 113 13.

Andra officiella källor är:

Folkhälsomyndigheten

1177

Lovisa Hänström
Karriär- och studiesamordnare