×
 

Hoppa till innehållet

Samarbeta med KYH

man och kvinna skakar hand

KYH samarbetar årligen med hundratals olika företag, organisationer, näringsliv och utbildare inom samhällsbyggnad, ekonomi, teknik och IT. Tillsammans möter vi arbetsmarknadens behov!

Samarbeta med KYH Yrkeshögskola

KYH tar fram utbildningar tillsammans med branschen för att matcha de nuvarande och framtida kompetensbehoven. Det vill säga våra partnerföretags behov av kvalificerade medarbetare.

Vi är strategiskt placerade på flera orter runt om i Sverige för att matcha nationella och regionala utbildningsbehov.

Är du nyfiken på att vara med och forma nästa generation inom din bransch? Fyll i vårt formulär så kontaktar vi dig. Om du har några frågor kring våra samarbetsmöjlighet är du varmt välkommen att kontakta vår affärsutvecklingschef.

  • KYH är en viktig aktör för oss i branschen. De lyssnar av vad vi behöver, är nytänkande och hjälper oss tänka utanför ramarna.

    – Peter Fredriksson, Utvecklingschef, Skanska

Undervisa hos KYH

Har du expertkunskap som du vill dela med dig av till morgondagens stjärnor? Vi vill alltid ha den nyaste kunskapen i våra utbildningar och letar alltid efter människor som vill dela med sig av sin kompetens. Hos oss kan du undervisa i hela kurser eller hålla i en gästföreläsning.

Konsultuppdrag som utbildare

Som utbildare har du en mycket viktig roll. Det är du som dagligen möter våra studenter och som ger dem den kunskap, de färdigheterna och den kompetensen som de behöver för sitt framtida yrkesliv.

Som utbildare är du experten inom ditt område på utbildningen, du har sett branschen och du vet hur saker och ting fungerar. Men att vara utbildare är inte bara att vara bra på sitt ämne, utan du kan också förmedla det till våra studenter. Om du vill undervisa på KYH är du varmt välkommen att kontakta våra utbildningsledare utifrån vilken utbildning du är intresserad av!

Gästföreläsning

En gästföreläsning kan hållas som ett komplement till våra ordinarie utbildningar. Vill du dela med dig av en specifik kompetens och samtidigt göra reklam för din arbetsplats? Passa på att boka in en gästföreläsning.

Nätverka med våra studenter

Det finns olika sätt att träffa framtidens branschkollegor! Som företagsrepresentant har du möjlighet att visa upp ert företag för våra studenter på ett studiebesök. Kanske söker du efter praktikanter eller arbetstagare? Då är det ett perfekt tillfälle att medverka på någon av våra branschdagar!

Studiebesök

Våra studerande är ivriga att delta på studiebesök och det brukar vara en av de första inblickarna i deras nya karriärer. Arbetar du med ett spännande projekt som ni vill visa upp på ett studiebesök är du välkommen att kontakta våra utbildningsledare utifrån vilken utbildning som passar.

Branschdagar

Varje år välkomnar vi företag inom samhällsbyggnad, ekonomi, teknik och IT till KYH's branschdagar. Det är ett utmärkt tillfälle att träffa potentiella kandidater till en kommande rekrytering och nätverka med branschkollegor. Deltagandet är kostnadsfritt och vi tillhandahåller en utställarplats! Se kommande branschdagar.

Om du vill ta emot LIA, vänligen fyll i separat formulär.

Intresserad av att samarbeta med KYH?

Fyll i formuläret så kontaktar vi dig!Ju mer utförligt du beskriver vad du vill samarbeta kring, desto bättre kan vi koppla ihop dig med rätt avdelning/person.

Vad vill du bli kontaktad om?
Gäller det en specifik utbildning?

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

*Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
*Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser
*Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter. Läs hela policyn!