×
 

Årligen håller vi både branschdagar och företagsdagar där du har möjlighet att nätverka bland alla våra studerande. Vi erbjuder även möjligheten för dig att besöka oss och hålla en gästföreläsning eller visa ert företag för våra studenter på ett studiebesök.

Delta och nätverka med våra studenter

Branschdagar:

Varje år håller KYH i en branschdag där vi bjuder in företag inom samhällsbyggnad, ekonomi, teknik och IT. Där träffar intresserade företag våra studerande och nätverkar. Kanske hittar de sin drömarbetsgivare. Här ser du våra kommande branschdagar.

Arbetar du med ett spännande projekt som ni vill visa upp på ett studiebesök är du välkomna att kontakta våra utbildningsledare utifrån vilken utbildning som passar. Våra studerande är ivriga att delta på studiebesök och det brukar vara en av de första inblickarna i deras nya karriärer.

En gästföreläsning kan hållas som ett komplement till våra ordinarie utbildningar. Är du intresserad av att dela med dig av en specifik kompetens och vill samtidigt göra reklam för din arbetsplats? Passa på att boka in en gästföreläsning.

Se filmen om branschdagen 2019

Företagsdagar:

Under KYH:s företagsdag vill vi ge våra drivna studerande och de främsta företagen på marknaden chansen att sammanstråla. Därför ordnar vi en företagsdag där just ditt företag har möjlighet att besöka våra lokaler och träffa våra studerande som läser utbildningar inom samhällsbyggnad, energi, miljö, fastighet, IT och ekonomi.

Ditt företag kanske söker praktikanter och arbetstagare och då är det här ett utmärkt tillfälle att träffa potentiella kandidater. Eventet är kostnadsfritt och vi erbjuder en utställarplats för er där ni kan informera om företaget. 

Jag vill delta på bransch- eller företagsdagarna

Fyll i dina kontaktuppgifter här så tar vi kontakt med dig. Gällande bransch-och företagsdagar behöver du inte välja vilken utbildning det gäller i formuläret.

Ort
Bransch
Varför vill du bli kontaktad?
Vilken utbildning gäller det?

De personuppgifter som vi samlar in används för att vi ska kunna uppfylla våra åtaganden mot dig. Genom att lämna ditt samtycke, godkänner du att vi använder dina personuppgifter för följande ändamål:

*Skicka dina kontaktuppgifter vidare till de skolor du visat intresse för
*Fullgöra våra avtalsenliga och lagenliga förpliktelser
*Tillhandahålla dig marknadsföring eller andra meddelanden och påminnelser

Utöver vad som framgår ovan kan vi komma att lagra trafiken i syfte att förbättra webbplatsen, samt för att efterkomma anmodan från myndighet eller att upptäcka och förebygga olagliga aktiviteter. Det innebär även att vi lagrar din IP-adress som du lämnat ditt samtycke till. Vi kan komma att lämna ut dina personuppgifter till dotterbolag inom koncernen i syfte att kommunicera med dig om så är nödvändigt för att fullgöra våra förpliktelser gentemot dig och i övrigt fullgöra våra skyldigheter. Vi kan komma att lämna ut nödvändig information till myndigheter såsom polisen, skatteverket eller andra myndigheter som vi enligt lag måste lämna ut information till. Vi kommer aldrig att utlämna dina personuppgifter till tredje part som inte är behörig att ta del av dina personuppgifter. Läs hela policyn!

OBS! För närvarande har vi problem med att en felkod skickas ut efter att formuläret är ifyllt och inskickat. Du kommer få ett meddelande som säger att dina uppgifter inte har gått iväg till oss på grund av serverfel. Detta stämmer inte, utan din intresseanmälan kommer fram till oss. Du kan bortse från felmeddelandet och stänga sidan när du har skickat in dina uppgifter så återkopplar vi till dig så snart vi kan. Vi håller på att undersöka problemet och hoppas kunna åtgärda detta inom kort.