×
 

Varmt välkommen på KYHs digitala företagsdag Göteborg, Malmö och Anywhere! Under KYH:s företagsdag vill vi ge våra drivna studerande och de främsta företagen på marknaden chansen att sammanstråla. Därför ordnar vi en företagsdag där just ditt företag har en slottid under dagen på ca 20 minuter, där ni har möjlighet att marknadsföra er för våra studenter.

Du träffar studenter på utbildningarna

  • Internet of things developer
  • Programvarutestare
  • Front end developer
  • Applikationsutvecklare
Studenter som pratar med ett företag på mässa

Ditt företag kanske söker praktikanter och arbetstagare och det är här är ett utmärkt tillfälle att träffa potentiella kandidater. Eventet är kostnadsfritt.

Vi som arrangerar detta event är KYH yrkeshögskola. Vi har utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö och även utbildningar via satellit, våra så kallade Anywhere-utbildningar. Vi tror att vägen till drömjobbet går genom en yrkesutbildning där de studerande får högkvalitativ yrkeskompetens och en nära kontakt med företag på arbetsmarknaden. Vi utbildar enbart inom områden där bristen på personal är absolut störst och vi arbetar nära med de främsta företagen inom respektive bransch.