KYH Stockholm söker en Karriär- och studiesamordnare på heltidsvikariat! - KYH
KYH Stockholm söker en Karriär- och studiesamordnare på heltidsvikariat!
2019-03-08

KYH Stockholm söker en Karriär- och studiesamordnare på heltidsvikariat!

I sommar kommer vår karriär-och studiesamordnare i Stockholm att gå på en längre föräldraledighet och vi söker därför en kundorienterad person som är prestigelös och tycker om ansvar på ett heltidsvikariat. Vikariatet sträcker sig från maj 2019 till maj/juni 2020.

Ansök genom att skicka CV & personligt brev till jobs@kyh.se. Har du frågor om tjänsten? Kontakta Sofia på 0768852119 eller sofia.jonsson@kyh.se!


Dina arbetsuppgifter

I Stockholm har vi sju olika utbildningar och c:a 400 studerande. Som karriär- och studiesamordnare ansvarar du för att detaljerna kring våra utbildningar fungerar smidigt. Du hanterar antagning av nya studenter, organiserar uppstartsveckorna och KYH:s branschdag, planerar gästföreläsningar och coachningsinsatser samt sköter löpande administration, t.ex. utvärderingar och vårt studeranderegister. Ditt övergripande mål är att skapa maximal nytta för våra studenter och hjälpa dem på väg mot sitt nya yrkesliv.

Du jobbar nära kollegorna i Stockholm och ingår i vårt samordnarteam på tre personer – med kollegor i samma roll i Malmö och Göteborg. En del resor ingår därför i jobbet. Du behöver kunna ta stort självständigt ansvar och förstå vikten av kontinuerlig kommunikation och avstämning med kolleger och chefer på flera nivåer, samtidigt som du har lätt att hantera rent administrativa uppgifter. Du har lätt för att skapa och upprätthålla goda relationer med både studerande, partnerföretag och undervisande konsultlärare. Du är helt enkelt en person med koll. Det är viktigt att du känner dig bekväm med både en administrativ och en utvecklande roll. Det här är ett jobb där arbetsbelastningen varierar under året och där du själv ansvarar och prioriterar bland dina arbetsuppgifter. För att du ska trivas tror du vet är viktigt att du ser detta som någonting positivt!

Den här rollen har tre ansvarsområden tillsammans med samordningsteamet

• Ansvara för antagningen av nya studenter

• Ansvara för KYH:s karriär- och nätverksprogram som riktas mot de studerande

• Ansvara för administration Arbetsuppgifter

Planera och hantera antagning av studenter till våra olika utbildningar, tillsammans med de andra karriär- och studiesamordnarna. Skoladministrativa arbetsuppgifter. Exempelvis: Elevregistrering, arkivering, rapportering till CSN och MYH mfl, myndighetskontakt, schemaläggning, utskick. Driva och utveckla KYH:s karriär- och nätverksprogram i samverkan med våra övriga skolor. Tillsammans med kollegorna på enheten skapa och utveckla rutiner och processer.

Vi tror att du har följande profil

Du är mycket kundinriktad och tycker att det är viktigt med hög kvalitet. Du är mycket prestigelös och tar ansvar och initiativ. Du värdesätter samarbete och kommunikation och är flexibel, initiativrik, stresstålig och serviceinriktad. Du har erfarenhet av administration och god datorvana. Du har förmåga att arbeta självständigt, organisera, förbättra och prioritera bland arbetsuppgifterna. Vi ser gärna exempel på vad du arbetat med tidigare i dessa bitar i ditt personliga brev.

Eftersom du kommer att arbeta mot flera olika målgrupper (studenter, företag, myndigheter m.fl.) så är det viktigt att du kommunicerar väl, såväl skriftligt som muntligt. Vi fäster stor vikt vid din personliga profil där förmågan att skapa struktur och kunna driva många parallella aktiviteter är viktigt då vår organisation är föränderlig eftersom det är en av yrkeshögskolans parametrar. Du motiveras av att vara efterfrågad och att hålla en samordnande roll, där du tar egna initiativ vid behov och är nyfiken. Du har gärna en eftergymnasial utbildning. Vi välkomnar alla sökande och eftersträvar mångfald.

Om tjänsten

Då vår karriär- och studiesamordnare i Stockholm kommer gå på längre föräldraledighet till sommaren så söker vi nu en vikarie på heltid för henne. Vikariatet sträcker sig från maj/juni 2019 till maj/juni 2020.

Om intresse för en timanställning med två dagar i veckan mars-maj finns så kan vi även erbjuda detta innan heltidsvikariatet startar.

Intervjuer sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag. Kollektivavtal finns.

Om KYH

Varje år tar många hundra vuxna personer klivet från någon av våra utbildningar in i ett helt nytt yrkesliv. Vår uppgift är hjälpa dem att skaffa kunskaperna, nätverket och yrkeskunnandet som behövs för ett långt, passionerat och hållbart yrkesliv. Samtidigt hjälper vi många av Sveriges företag att hitta rätt kompetens.

På KYH är alla medarbetare toppkrafter! Vi är en modern arbetsplats med högt i tak där alla i teamet är med och bidrar till utvecklingen. Vi vill vara i ständig utveckling och att leverera spetsiga utbildningar som ger hög nytta för både samarbetsföretag och studenter.

Sofia Jönsson
Karriär- och studiesamordnare