×
 

GÖR DIG OUMBÄRLIG
Genom en utbildning på KYH tar du examen med relevanta kunskaper och en gedigen arbetslivserfarenhet, och kommer ut på en arbetsmarknad med stor efterfrågan på just din kompetens.

EXPERTER INOM VÅRA OMRÅDEN
På KYH har vi valt att fokusera på och spetsa kompetensen inom de tre områden vi kan bäst: samhällsbyggnad, IT och ekonomi. Detta för att kunna erbjuda de bästa utbildningarna tillgängliga på marknaden.

BLI INSPIRERAD OCH MOTIVERAD
Vi gör vårt yttersta för att skapa en dynamisk studietid för dig som är student och vill etablera ett harmoniskt tankesätt kring balansen mellan privatliv och skola.

Våra utbildningar

Här hittar du våra studieorter

Rensa filter

KYH x Byggsandra

Porträttbild på byggsandra

Den videoserie som nu lanseras är en fortsättning på samarbetet som startade 2021. Serien är skapad i tätt samarbete med Byggsandra och visar två studerande, Iman och Malin - två kvinnor som har gjort olika resor.

anywhere-kartan-2022

KYH Anywhere – utbildningar nära dig!

Genom KYH Anywhere har vi tillgängliggjort flera av våra utbildningar på fler orter runt om i landet. Utbildningen sker som vanligt, i ett klassrum med mindre grupper på olika ställen och läraren undervisar via länk. Många av våra Anywhere-studenter poängterar fördelarna med att studera med personer från olika delar av landet då man får bredare perspektiv och nya infallsvinklar genom samarbetet.