KYH – en plattform för livet

KYH är en yrkeshögskola som vill vara med dig resten av livet. Här får du ta del av vad våra erfarenheter och kontaktnärverk.
Vill du snacka om LIA med ansvarig? Kontakta någon av våra utbildningsledare.

Nedan syns en karta över företag våra studenter har haft LIA och anställningar vid.
Den är interaktiv vilket gör att du kan klicka dig runt i regionerna och på nålen för att få ytterligare information.

 Använd den här knappen på kartan  om du vill veta mer om företagen.

 Använd den här knappen på kartan om du vill veta mer om företagen.

 Använd den här knappen på kartan om du vill veta mer om företagen.

Nedan har vi skapat möjligheter för dig som student eller alumn att göra det bästa av utbildningen.

vässa ditt cv

På våra LIA-preparander ingår granskning av ditt CV och personliga brev. Vi stödjer dig i ditt skrivande så det är anpassat efter branschens standard.

söka lia

Genom vårt branschnätverk skapas stora möjligheter för dig att knyta kontakter. Att söka LIA gör dig ännu ett steg vassare inför framtida arbetssökande. Klicka här för att se när alla utbildningar har sin LIA.

lia- och anställningsintervju

Många gånger hålls det en intervju för LIAn, den kan ofta jämföras med en anställningsintervju. Vår preparandkurs för LIA hjälper dig ha svar för vilka frågor som kan dyka upp.

yrken och löner

Under varje utbildning finns mer information om yrken och löneanspråk. Vi gör utvärderingar ett halvår efter examen från våra examinerade studenter och får därför koll på vad de arbetar som och vilken ingångslön de har fått.

Företag i branschen

KYH har ett företagsnätverk vilket gör att du som student har många tips när du söker och efter examen. Du ser dem i kartan ovanför.

Som jag ser det är det en väldigt heltäckande utbildning. Möjligheten att komma ut på företag och arbeta på riktigt är en fantastisk möjlighet och har gett mig massor av erfarenhet och en tydligare bild av vad jag nu vill åstadkomma ute i arbetslivet i framtiden.

Lina Henriksdotter-Langer

Nyexaminerad Energispecialist