Ansök idag – antagningen är öppen!

Nu tar vi emot ansökningar för höstterminen 2018. Hos oss kan du välja på  tolv utbildningar i Stockholm, Göteborg och Malmö inom flera olika områden.
Vi har även tre andra utbildningar på satellitorter. Är du osäker på vilken som passar dig, tveka inte att kontakta oss så hjälper vi dig!

Så här ansöker du i fyra enkla steg:

Steg 1

Skicka in din ansökan via knappen nedan. Du kan även gå in på respektive utbildning och söka därifrån.

Steg 2

Bifoga ditt slutbetyg från gymnasiet (PDF eller JPG) samt CV. Du kan alltid söka på reell kompetens om du saknar behörighet – hör gärna med antagningen om du är osäker.

Steg 3

Skicka in din ansökan till oss så gör vi en bedömning.

Behörig: du får bekräftelse skickat till din profil om du är behörig.

Obehörig: du får meddelande om att du saknar behörighet för utbildningen – hör med  antagningen om du antingen saknar kurs eller om du har möjlighet till reell kompetens.

Ogiltig: du får uppmaning till komplettering då du saknar underlag som krävs för bedömning.

 

 

k

Steg 4

Genom att göra ett antagningsprov skapas ett urval.

När du lämnat in din ansökan blir du kallad till antagningsprov – oavsett behörighet. Har vi fler sökande per plats är det poängen av provet som avgör vilka som blir antagna. Det är allså väldigt viktigt att skriva provet för dig som söker!

Har du frågor

Kontakta oss!

 Vi  svara gärna på frågor kring våra utbildningar och hjälper dig med din ansökan. Vi kan även ge råd om vilken utbildning som passar dig samt frågor om behörighet.

Kontakta oss på 076 885 2132
elle mejla på antagningen@kyh.se

Du kan även använda formuläret för att ställa dina frågor och funderingar. 

Skicka din fråga nedan

6 + 12 =

vad behöver jag för mina studier?

Dator

För studier hos oss på KYH behöver du en bärbar PC. Du behöver installera program som används i kurserna. Av den anledningen fungerar inte Chromebook eller Mac.

Undantaget är utbildningen Front End Developer där du använder en Mac istället för PC.

kurslitteratur

Under utbildningen behöver du bekosta din egen kurslitteratur och onlinematerial. Uppskattningsvis är det cirka 2000 kr per termin.

Du kommer också behöva personligt material som pennor, anteckningsblock, miniräknare och liknande.

särskilt behov

Vi hjälper dig så klart om du har särskilda behov som behöver stöd. Förbered din dokumentation och intyg inför utbildningsstart så att du får rätt hjälp så snabbt som möjligt.