Funderar du på att börja studera? Här listar vi 7 skäl varför du borde studera på Kyh!

1. Vi hjälper dig att ta steget. Att ändra sig och välja att bli något annat i livet är inte alltid ett lätt val. Inför en sådan förändringsresa är det många frågor och funderingar kring livet under och efter utbildningen.Vi har Sofia, Lovisa och Ingrid som hjälper dig att reda ut båda det ena och det andra. De svara och guidar dig genom din ansökningsprocess.

2. Alla som söker gör det ofta av en och samma anledning – man vill få till en förändring. Vilket innebär att engagemanget och ambitionen är hög i föreläsningssalen och på praktikplatserna. Glädjen att hitta ett nytt mål i livet göra att många jobbar hårt för att få ut så mycket som möjligt av tiden hos oss. Vår uppgift är att se till att påminna att yrkeslivet är långt, och att det gäller att skynda långsamt. 

3. Att bestämma sig för att göra något annat i livet kan vara en större omställning än vad man tror. Vi är måna om att alla som studerar hos oss har en bra balans i livet. För oss är det viktigt att livet på skolan funkar med livet utanför. Vi uppmuntrar alla som börjar hos oss att äta, sova, träna och umgås med familj och vänner är lika viktigt som att lära sig nya saker.

4. Tiden hos oss är vad du gör den till. Vår uppgift är att se till att du har förutsättningarna att uppnå din fulla potential. Det kan låta pretentiös, men vill att alla som slutför någon av våra 12 utbildningar ska känna att det verkligen gjorde sitt yttersta under perioden hos oss. 

5. Vår styrka är att vi har ett brett nätverk med arbetsgivare på våra utbildningsorter. Många är ledande inom sitt område och ställer högra krav på sina praktikanter. Av den enkla anledningen att din praktikplats kan bli din arbetsplats. Vi ser till att i så stor utsträckning som möjligt matcha företag med våra elever för att få till den där perfekta kombinationen.

6. Våra elever är vår största tillgång. Många som går ut KYH återkommer, då med erbjudande om LIA-platser på företaget de jobbar på eller har startat. En del engagerar sig även i våra utbildningar och deltar i olika ledningsgrupper i skolan. 

7. För att vi gör det vi inte är skyldiga att göra. Och vad det är kan du läsa mer om här.