KYH är en av Sveriges snabbast växande yrkeshögskolor. Nu satsar vi hårt i Malmö med omnejd och söker därför en affärsmässig person som ska leda vår verksamhet och bidra till vår spännande tillväxtresa.

Om oss
KYH är den etablerade uppstickaren bland Sveriges yrkeshögskolor. Vi har erbjudit YH-utbildningar sedan 2007 vilket gör att vi har både erfarenheten och kontaktnätet för att anordna kvalitativa och näringslivsanpassade utbildningar. Med kontor i Stockholm, Göteborg och Malmö har vi en bredd som gör att vi och våra samarbetspartners kan dra nytta av branschsynergier i Sveriges tre största arbetsmarknadsregioner samtidigt som vi har en platt organisation där alla medarbetare är involverade i kärnverksamheten. Det gör att vi har en utvecklingsorienterad, entreprenöriell, stämning internt och ett tydligt fokus på kunderna: våra studenter och Sveriges arbetsgivare.

KYH erbjuder företrädesvis yrkeshögskoleutbildningar inom samhällsbyggnads- och IT-området. Vi är stolta över att utföra ett viktigt samhällsuppdrag: genom att utbilda duktiga människor och förbereda dem för en ny karriär så förser vi Sveriges företag med kompetens och konkurrenskraft.

Vårt mål är att vara i ständig utveckling och att leverera spetsiga utbildningar som ger hög nytta för våra samarbetsföretag och studenter. Hos oss är alla medarbetare viktiga. Vi vill vara en modern arbetsplats med högt i tak där alla i teamet är med och bidrar till företagets och varandras utvecklingsresa.

Uppdraget
I Malmö har vi 6 olika utbildningar och c:a 300 studerande. Du ska ansvara för driften av verksamheten där du leder, planerar, organiserar, utvecklar, följer upp och utvärderar verksamheten. Till din hjälp har du ett team av utbildningsledare. Du har resultat- och personalansvar. Du arbetar med långsiktig utveckling inom området i nära samverkan med medarbetare, arbetsliv och studerande. För att säkerställa utbildningarnas kvalité kommer du att ha rekryteringsansvar för undervisande konsulter samt det övergripande pedagogiska ansvaret för utbildningarna.

I uppdraget ingår att skapa och upprätthålla goda relationer och bygga effektiva nätverk med företag i de branscher vi utbildar för.  Dessa nätverk är affärskritiska då det är med hjälp av dem vi utvecklar befintliga och nya utbildningar.

Du ingår i företagets ledningsgrupp och förväntas bidra både på operativ och strategisk nivå.

Din profil
Du är en entusiasmerande ledare som är duktig på att motivera andra och få kunder och personal med dig. Du är affärsmässig och sätter tydliga mål, följer upp, är effektiv och levererar resultat. Du är utåtriktad och mycket bra på att bygga effektiva nätverk och gillar att skapa goda relationer med kunder, leverantörer och personal. Du är trovärdig, en god förhandlare och känner dig bekväm i offentliga sammanhang. Enkelt uttryckt: Du är den som får saker att hända!

Eftersom du kommer att arbeta mot flera olika målgrupper (studenter, företag, myndigheter m.fl.) så är det viktigt att du kommunicerar obehindrat, såväl skriftligt som muntligt, på svenska.

Du har en eftergymnasial utbildning och tidigare ledarerfarenhet.  Om du har erfarenhet av arbete inom utbildning och kompetensutveckling eller erfarenhet av samhällsbyggnad och/eller IT är det meriterande.

Övrigt
Om anställningsvillkoren: Heltid. Kollektivavtal finns.

För frågor om tjänsten kontaktar du Christina Frisk, på 076-526 69 35

Sista ansökningsdag är 18 mars men vi kommer att intervjua löpande varför vi gärna ser att du skickar in din ansökan så snart som möjligt till christina.frisk@kyh.se

Vi har redan beslutat hur denna rekrytering ska gå till och undanber oss vänligt men bestämt erbjudanden från rekryterings- och bemanningsföretag.